Size bir telefon kadar yakınız
0 539 428 89 09
Dil Seçin
trende
Dil Seçin
trende

Özel Karışım Toprak Çeşitleri

Fiyat için İletişime Geçiniz

toprakBütün bitkiler için geçerlidir. Ama özellikle balkonda, teras da saksıyla bakabileceğiniz bitkiler için hayati önemlidir. Karışım toprak organik bir toprak düzenleyicidir. Köklerin etrafındaki toprağın hava ve nemliliğini düzenleyerek ideal bir büyüme ortamı sağlar. Besin maddesi içermez. Saksılı süs bitkileri ve fidan yetiştiriciliğinde çok değerli bir materyaldir. Lifli yapıda olup, pH 5,5 – 6,5 aralığındadır.

Biz kendimiz üretim seralarımızda kullandığımız karışımı sizin bitkileriniz için hazırlıyoruz. Bu karşımda torf, cocpet, perlit ve toprak (dere mili) olacaktır. Bu karışımda dere milini tavsiye etmememizin ve kullanmamızın sebebi, bitki kökünüzün su toplamaması ve bitkinizin çürümeye geçmesini engellemektir. Bu karışım kendi üretim seralarımızda, bütün bitkilerimizde kullandığımız bir karışımdır, özellikle turunçgil ve tropik meyve fidanlarında büyük bir başarı sağlamış bir karışımdır, bu şekilde Kamkatınız, Mayer Limonunuz veya evinizde, terasınızda yada balkonunuzda baktığınız  turunçgil ve ayrıca diğer egzotik ve tropikal bitkilerinizde bu yaptığımız toprakta, bol miktarda çiçek açıp meyve verecektir.Bu şekilde bitkileriniz daha sağlıklı olacaktır.

Kastamonu Fidesan
Fide, Fidan Çeşitleri, Bahçe, Peyzaj ve Tarım Ürünleri Toptan ve Perakende Satış TEL: 0 539 428 89 09 | 0 530 450 88 37

Su tutma kapasitesi çok yüksektir. Yüksek bitki besin maddesi tutma özelliğine ve ısı kapasitesine sahiptirler. Düşük hacim ağırlığına sahip olmaları nedeniyle toprakları daha kolay işlenebilir hale getirir ve bitki köklerinin topraktaki nüfuzunu kolaylaştırır.Bitkilerin ve toprak canlılarının gelişimini hızlandırır. Tarım ilaçları, ağır metaller ve birçok kirleticinin olumsuz çevresel etkilerini toprakta azaltır.Bitkiler ve toprak mikroorganizmaları için vitamin kaynağı olarak hizmet eder. .

Özel Karışım Toprak Çeşitleri Satışı ve Fiyatı| Bahçe ve Peyzaj Ürünleri Satış

Kastamonu Fidesan ; Fide, Fidan, Bahçe ve Tarım Ürünleri yetiştiriciliği & Toptan ve Perakende Satış

TEL: 0 539 428 89 09 / 0 530 450 88 37

İhtiyaçlarınız ve Fiyat Talepleriniz için Buradan İletişime Geçebilirsiniz.